O nama


Montimare

Kao rezultat generalne nestašice opreme za ribolov 90-tih godina, stvorili smo, sada već davne 1995-te godine, jednu malu prodavnicu sa raznovrsnim izborom, sve one ribolovačke i ronilačke opreme, koja je tada bila poprilično nedostupna. Prodavnica Montimare je odrastala uz pomoć našeg ličnog entuzijazma, koji je proistekao iz ljubavi prema moru i ribolovu, i iskustva i savjeta koje smo dobijali od naših klijenata. Lagano smo gradili jedno nezaobilazno mjesto mnogih ronilaca, ribolovaca i svih ostalih ljubitelja mora, šireći pri tom izbor opreme i usluga.

U Starom Gradu Budva, danas se nalazi naša prodavnica sa 17 godina dugim iskustvom, koje rado dijelimo sa svima koji nas posjete, a sto se izbora tiče, ne brinite, sve je tu, u jednoj od najboljih ponuda opreme za ronjenje, ribolov, plivanje i nautičke opreme u našem regionu.

Saradnja sa klubovima, kroz sponzorstva mnogih takmičenja u ribolovu i podvodnom ribolovu, i direktnom učestvovanju u njima proteklih godina, kao i saradnja sa raznim firmama iz drzave i regiona, u pogledu nabavke opreme, su samo dodatni poeni našem iskustvu.

U sklopu radnje nudimo servis podvodnih pušaka i izdavanje svih vrsta dozvola za ribolov i ronjenje, kao i sve informacije o školama i kursevima ronjenja.
Nalazimo se u Budvi na adresi Stari Grad, Cara Dušana 7 , a od 1.05.2012 nasa firma D.O.O Coradon
otvara jos jedan poslovni objekat, u novom poslovnom centru na glavnom šetalištu pored gradske luke.
Nego da ne duzim, o svemu ostalom se mozete informisati na ovom sajtu, a onda dodjite do nas.
Pozdrav svima

Boban Radonjić

Miodrag Radonjić - Dzemo                  Posjetite nas na :